woensdag 30 november 2016

babydekentje

Van lekkere zachte wol haakte ik een eenvoudig baby dekentje. De deken is groot genoeg om in het ledikantje te gebruiken. 



 Het zijn stokjes in de achterste lussen en de rand is gehaakt met vasten. Ik heb allerlei leuke steken uitgeprobeerd maar soms is eenvoud nou eenmaal het mooiste!
Leuk hoor, een babydekentje haken. Is natuurlijk ook wat sneller klaar dan een gewone deken wat het overzichtelijk maakt. Ik ben ook nog een babydeken van katoen aan het haken, maar daar later meer over.

Fijne dag

Groetjes Titi

woensdag 23 november 2016

Sokken mysterie

De verjaardag van een vriendin van mij kwam er aan. Ik had haar vorig jaar al eens een paar gebreide sokken gegeven waar ze erg blij mee was aangezien ze vaak last van koude voeten heeft. Dus ik besloot voor haar verjaardag nog een paar sokken te breien. Ik zocht sokkenwol uit in haar favoriete kleurtjes en begon te breien
 Na de eerste sok had ik nog meer dan de heft van de bol gemĂȘleerd garen over dus ik besloot met deze bol door te breien aan sok nummer 2. Nou hoeven de sokken van mij niet precies hetzelfde te zijn het is per slot van rekening handwerk. Maar deze tweede sok werd wel heel anders. Ik besloot nog een paar te breien met bol nummer twee. De eerste sok die ik hiervan af had werd een beetje hetzelfde als de tweede sok van de eerste bol. Helaas heb ik hier geen foto meer van en de sokken zijn al weg gegeven. En wat zal sok nummer twee van bol nummer twee brengen?

 Weer een wat smaller patroon beter passend bij sok nummer 1. Wat een bolletje wol wel niet voor een verschillende patroontjes kan brengen he!

Fijne dag

Groetjes titi



vrijdag 18 november 2016

Puzzelbal gehaakt

Al eerder haakte ik deze puzzelbal voor mijn neefje. Ik vond hem zo leuk dat ik hem ook als kraamcadeau voor een vriendin haakte.




Wil je deze leuke bal ook eens haken? Het patroon vind je hier

Fijne dag

Groetjes Tante titi

donderdag 3 november 2016

leuk setje

Weer een leuk setje gehaakt
 Dit keer pannenlappen met bijpassende eierwarmers


En voor wie denkt wat moet ze toch met al die pannenlappen ik hou ze niet allemaal zelf hoor. Deze vond mijn moeder erg leuk dus mam ze komen jou kant op hoor!

Fijne dag

Groetjes Titi