vrijdag 8 maart 2013

verrassing!

Toen ik laatst in Nederland was zei ik tegen mijn zus dat er weer leuke nieuwe haakboeken waren. We keken er samen even naar op internet. Toen ik weer naar huis was bestelde mijn zus de boeken en nu zijn ze hier!
Ze had al wel verteld dat ze ze besteld had maar toch was het nog een hele leuke verrassing, de boeken zijn erg leuk, weer heel veel inspiratie!

Ook is het een verrassing wat er hier allemaal in de tuin staat!


Echt genieten!

Groetjes Titi

6 opmerkingen:

 1. Leuke boekjes! Die van de bloem-blokken haken ben ik nog niet tegengekomen.. lijkt me heel erg leuk! En.. ik geniet ook elke keer weer van de voorjaar-bloemetjes die overal tevoorschijn komen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er komen echt steeds meer van die leuke boekjes op de markt!
  Bij ons is er ook een ware explosie van lentebloemen gaande. Hopelijk gaan ze niet allemaal dood volgende week als de winter terugkomt.

  http://www.youtube.com/watch?v=cyDXjIzgftM

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat heerlijk Martine om zo je nieuwe tuin te ontdekken! Daar zal je wel volop van genieten denk ik zo ;-)... Heb je ook al moestuinplannen?
  Dat boekje met die bloemen blokken lijkt me super!
  Liefs van Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He mirjam, heb zeker moestuinplannen! Moet alleen ook zoveel binnen verbouwd worden dat dat wel prioriteit heeft. Maar er komt zeker ook al dit jaar een stukje moestuin. Het bloemenboek is ook geweldig! Groetjes martine

  BeantwoordenVerwijderen