donderdag 11 september 2014

Onafgemaakte haakprojecten

Laatst was ik een programma op TLC aan het kijken over mensen met verzamelwoede. Het ging over een creatieve dame die haar hele huis vol gepropt had met van alles om mee te knutselen. Ze hield ook van breien. Bij het opruimen van haar huis kwamen ze 40 onafgemaakte projecten tegen, allemaal viezig en stoffig....
Ge├»nspireerd om dit soort toestanden te voorkomen ben ik eens even mijn haakmand ingedoken 
Dit zijn de onafgemaakte projecten uit mijn haakmand. En ik zal eerlijk zijn ik heb nog wel wat gestarte projecten die niet in de haakmand liggen...niet best dus. Ben nu van plan om ook eens wat projecten af te maken. Ik merk dat door het andere grote onafgeronde project (de verbouwing....) er veel minder tijd is om te haken en als ik dan tijd heb b.v. in de trein of auto neem ik vaak weer iets nieuws mee ook omdat ik helemaal niet meer wist wat ik allemaal nog had liggen.

Goede voornemens dus!

Fijne dag allemaal

Groetjes Titi

5 opmerkingen:

 1. Hihihi, ja dat programma zag ik ook, ik zal je vast aanmelden ;-)! Ik vind het reuze meevallen hoor... Komt me erg bekend voor. Liefs, Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wie heeft er niet zo een paar liggen? Ik heb er ook 4 liggen. En dan nog een paar amigurumifiguurtjes die ik nog moet samennaaien en dan nog een paar onafgewerkte handwerkjes.. Soms moet ik ook eens alles verder doen die begonnen is voor ik iets nieuw in gang steek en dat lukt best hoor.

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dat gek he?
  Dat we beginnen en het vervolgens niet af maken. Snap het niet. Zo moet ik nog heeeeel veel bloemetjes haken voor een krans. Komt er niet van..... XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen