zaterdag 17 januari 2015

Willen jullie helpen?

Ik heb een hele lieve vriendin, ze heet Sharon. Ik heb een bijzondere vriendschap met haar. Ik heb haar leren kennen toen ik alleen naar Ecuador reisde onder andere om Spaanse les te krijgen. Hoe toevallig dat ze bijna dezelfde reis maakte. We konden het gelijk goed met elkaar vinden en zijn de rest van onze reis samen geweest. En nu al heel wat jaren verder nog steeds vriendinnen. Is is een inspiratiebron en heeft me onder andere aan het bloggen gekregen! Misschien kennen jullie haar wel, ze is een beroemdheid in België namelijk mamasha.

Nu heeft ze een aantal jaar geleden haar vaste baan vaarwel gezegd en is begonnen met haar eigen bedrijf. Ze maakt naaipatronen voor jongens. Echt een super talent, met veel lef die haar hart durft te volgen!

En u is ze geselecteerd voor een award van Bryo. Dat staat voor bright and young en is een leerschool en netwerkopportuniteit voor jonge ondernemers. Super toch. Als je haar wilt steunen en meer over haar beweegredenen wilt weten neem dan een kijkje op haar blog.

Stem, stem, stem!

Fijn weekend allemaal

Groetjes Titi

2 opmerkingen: