zaterdag 19 december 2015

O dennenboom, o dennenboom wat zijn je sneeuwvlokken wonderschoon

Dit jaar hebben we naast een gewone kerstboom ook nog een andere kerstboom
  

Een boom op stof! Die moest natuurlijk ook versiert worden. Niet met ballen maar met allemaal verschillende sneeuwvlokken
Op de boom naaide ik kleine knoopjes om de versieringen aan op te hangen

De patroontjes komen uit het boek 100 sneeuwvlokken haken. Heerlijke kleine patroontjes die je snel kan haken.

En aangezien het blogje toch al in kerststemming is:
Ik wens iedereen die mijn blog leest fijne feestdagen met degene om je heen die je lief hebt. Bedankt voor alle lieve, enthousiaste en fijne reacties die jullie schreven op mijn berichten!
En dat 2016 maar een geweldig mooi en creatief jaar mag worden.

Liefs Tante Titi

zondag 13 december 2015

sleutelhangers van restjes

Wie veel haakt kent het vast wel veel restjes katoen. Hier heb ik daar een doos voor waar alle restjes in gaan en als ik dan voor een patroon een klein beetje van iets nodig heb kijk ik eerst even in die doos. Maar de restjes worden wel erg veel...tijd om eens iets op de maken. 


Deze sleutelhangers haakte ik uit de losse pols. Een beetje opvrolijken met wat knopen en kralen. Van die mooie kralen heb ik er ook nog best veel (ik heb een hele tijd sieraden gemaakt) en die komen zo toch weer mooi van pas!

Ondanks deze haaksels zijn er nog best veel restjes over dus wie weet volgen er nog eens meer. Ik vind ze ook leuk om b.v. op een kado te doen

Fijne dag allemaal

Groetjes Titi

woensdag 9 december 2015

vogeltjes op de thee

Al is het nog steeds zacht weer toch heb ik weer wat vogel verwennerijen opgehangen in de tuin:


De vogeltjes kunnen hier gezellig op de thee komen!
Ik heb de kopjes zelf gevuld met vet en strooivoer. Makkelijk om de te doen en deze kopjes met voer gaan veel langer mee dan een bol die vaak door de regen snel afbrokkelt.

Het vet even smelten, strooivoer erdoor en dan alles vullen. Stokje erin om het de vogeltjes nog wat makkelijker te maken en klaar is kees!

Fijne dag allemaal

Groetjes Titi

vrijdag 4 december 2015

Kussen CAL 2015

Eigenlijk was dit kussen al lange tijd bijna af...Maar wat bij mij nog wel eens gebeurd is dat een project blijft liggen als het in elkaar gezet of afgewerkt moet worden. Van de week maakte ik het kussen af waarvoor ik het patroon van de CAL 2015 gebruikte. 


De ene kant vrolijk gekleurd en de andere kant in 1 kleur. Het patroon van de CAL 2015 vind je hier.

Fijne dag allemaal

Groetjes Titi