zaterdag 4 juni 2016

Openingsactie B & B Alte Dorfschule

Sommige van jullie weten dat mijn vriend en ik al een tijd lang aan het klussen en verbouwen zijn om ons huis naar de zin te maken en om een B & B te realiseren. En nu sinds 2 weken is het zover.
Onze B & B is open! Daarom hebben we een actie voor mijn trouwe blogvolgers en lezers. Een give away van een overnachting met 20 euro korting! . Dat betekend een twee persoons kamer voor 30 euro (normaal 50 euro) of een 4 persoons (familie) kamer voor 70 euro (normaal 90 euro).Via de mail stuur ik je dan een bon die een jaar geldig is. Eventuele volgende nachten zijn  tegen normaal tarief.

Dus wil je er even tussenuit en genieten van de prachtige vulkaaneifel? Doe dan mee door hier onder een reactie achter te laten.


Volgend weekend maak ik de winnaar bekend.

Fijn weekend

Groetjes Titi

5 opmerkingen:

 1. Wow, ziet er goed uit! Hard gewerkt!
  Ik zou het sowieso al heel leuk vinden om een medeblogger in het echt te ontmoeten, dus ik waag graag een kansje! :-)
  Groetjes,
  Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook ik zou het zeker leuk vinden jou eens te ontmoeten. Dus ik doe graag mee.
  Ik moet wel eerst even kijken hoe ver het hier vandaan is. :-)) XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet het er mooi uit :) Jullie hebben hard gewerkt! Ik weet uit ervaring dat de omgeving heel mooi is :) Natuurlijk doe ik graag mee aan je give-away en van harte gefeliciteerd met de opening. Ik zal aankomend week ook een link op mijn blog plaatsen. Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb even gekeken maar voor mij is het toch wel een beetje ver. Dus ik gun het graag iemand anders om te winnen. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet het er gezellig en mooi uit! Veel succes met jullie B&B!

  BeantwoordenVerwijderen