woensdag 23 november 2016

Sokken mysterie

De verjaardag van een vriendin van mij kwam er aan. Ik had haar vorig jaar al eens een paar gebreide sokken gegeven waar ze erg blij mee was aangezien ze vaak last van koude voeten heeft. Dus ik besloot voor haar verjaardag nog een paar sokken te breien. Ik zocht sokkenwol uit in haar favoriete kleurtjes en begon te breien
 Na de eerste sok had ik nog meer dan de heft van de bol gemêleerd garen over dus ik besloot met deze bol door te breien aan sok nummer 2. Nou hoeven de sokken van mij niet precies hetzelfde te zijn het is per slot van rekening handwerk. Maar deze tweede sok werd wel heel anders. Ik besloot nog een paar te breien met bol nummer twee. De eerste sok die ik hiervan af had werd een beetje hetzelfde als de tweede sok van de eerste bol. Helaas heb ik hier geen foto meer van en de sokken zijn al weg gegeven. En wat zal sok nummer twee van bol nummer twee brengen?

 Weer een wat smaller patroon beter passend bij sok nummer 1. Wat een bolletje wol wel niet voor een verschillende patroontjes kan brengen he!

Fijne dag

Groetjes titi4 opmerkingen:

 1. Op de eerste foto is het verschil wel heel erg groot, op de andere foto's is het verschil heel acceptabel. Lief dat je zo'n fijn cadeau voor je vrieendin maakte.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Och, 2 verschillende sokken vind ik ook wel leuk! Maar het is inderdaad gek wat een verschil er op één bolletje kan zitten.
  Ik vind het sowieso knap dat je zo goed sokken kunt breien... heerlijk aan de voetjes!
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het altijd zo'n wonder dat er uit 1 zo'n bolletje 2 gelijke sokken komen! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke sokken hoor! Het is zo een verrassing hoe ze eruit gaan zien, geen sok is zodoende hetzelfde, geweldig toch?

  BeantwoordenVerwijderen