vrijdag 25 mei 2012

broodjes bakken


Ik heb een broodmachine die zeer intensief gebruikt wordt. Het dagelijks brood wordt hiermee gebakken. Maar zo'n machine heeft nog veel meer mogelijkheden! Ik maakte het deeg voor broodjes ermee.





Best goed gelukt toch! Ik heb de smaak te pakken. Ik wil nu graag proberen om krentenbollen te bakken.

Groetjes titi

9 opmerkingen:

  1. Iedere keer ik hier kom, mis ik je knusse huis en de lekkere dingen die er te vinden zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zien er lekker uit. Smakelijk! Ben benieuwt naar de krentebollen.

    Groetjes,
    Jeanine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. mmmm....ze zien er heerlijk uit! Dat met een beetje boter en een stukje kaas, mmm...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bedankt voor de leuke reacties, ze waren idd erg lekker!

    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hmmm, ik ruik ze dwars door mijn beeldscherm heen,
    heerlijk!
    Daar kan echt niks tegenop; versgebakken broodjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo gebruik ik de broodbakker al jaren. En maak er de leukste variaties mee. Zoals suikerbrood. Gewoon witbrooddeeg en dan na het kneden de kandijsuiker erbij. Goed nog even doorkneden met de hand en een brood vormen. Kan zó op de bakplaat maar kan ook in een broodvorm. Ik zet 'm altijd gewoon alvast in mijn oven om te rijzen. Deurtje dicht en dan een uurtje. Afbakken op 160, 35 minuten en dan is ie precies goed!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb nooit een broodbakker gebruikt, maar na het lezen van uw post denk ik ik het zou moeten proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. He trudy,
    ik bakte ook al eens suikerbrood maar niet met het gebruik van de machine. IK zal het eens proberen! Zet je het borood erin om te rijzen onder het voorverwarmen van de oven?

    Groetjes titi

    BeantwoordenVerwijderen