vrijdag 12 april 2013

De perfecte muffin?

Al een tijdje ben ik op zoek naar het perfecte recept voor muffins. Het liefs met niet teveel suiker en belangrijker nog hij moet lekker en niet te droog zijn. Nu maakte ik ze met kwark en olie gevuld met gedroogde mango en cranberry's. Op zich best een lekkere muffin maar toch nog iets te droog naar mijn zin...
Dus nog maar even verder uitproberen. Misschien heb jij nu wel het perfecte recept (wel zonder pak) en wil je het delen? 

Fijne dag

Groetjes Titi

2 opmerkingen:

 1. Voor het recept niet. Maar als suiker bij bakken en koken, gebruik ik tegenwoordig taglatesse. Is een natuurlijke zoetstof hebben ze mij verteld. De smaak is goed!
  groeten Cream@

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo!

  Uw blog heeft onze aandacht getrokken vanwege de kwaliteit van de recepten. We zouden het leuk vinden als u zich zou aanmelden bij Volrecepten.nl zodat wij naar uw blog kunnen linken.

  Volrecepten.nl is een zoekmachine die de beste Nederlandse kooksites en blogs verzamelen van het internet. Enkele honderden blogs zijn hier al ingeschreven en profiteren van het verkeer die wij naar hun sites sturen.

  Om mee te doen met Volrecepten.nl, ga je gewoon naar http://www.volrecepten.nl/registreer-u-voor-de-topblogs-met-recepten

  Breng ons een bezoek!

  Emilie
  Volrecepten.nl

  BeantwoordenVerwijderen