dinsdag 16 april 2013

Van prikkelhel tot frambozenhemel

Aangezien het huis voor we het kochten 2 jaar niet permanent bewoond was was de tuin ook niet echt onderhouden...de tuin loopt in een punt en het laatste deel van de punt was niet begaanbaar. Helemaal vol met meidoorn, brandnetels, wilde bramen en wilde rozen, kortom alles wat prik en steekt.

Al snel had ik samen met mijn vader een stuk prikkelvrij gemaakt om de compostbak neer te zetten. Stukje bij beetje verwijderde ik de planten en bomen. Afgelopen dagen kreeg ik weer hulp van mijn lieve ouders en hebben we de rest van de punt aan gepakt en kijk nu, het begin van mijn moestuin
Achterin staan nu 4 frambozen die tussen het draad geleid kunnen worden, nu maar hopen dat ze hun nieuwe plekje ook een "hemel" vinden. Onder de douchedeuren met blauwe rand (over uit een gesloopte badkamer hier) heb ik sla gezaaid. In het kasje staan wat gekochte tomatenplantjes en vooraan staan aardbeien.

Niet te geloven wat een ruimte er tevoorschijn kwam! Zitten wel veel stenen en wortels in de grond dus het is  wel even afwachten hoe het zal gaan.

Ook binnen is er al het een en ander aan het groeien
Fijne dag allemaal

Groetjes Titi

6 opmerkingen:

 1. Een groot werk en wat een toffe oplossing die douche deuren :-) zal best goed komen !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Handig om zo'n hoek voor moestuin te gebruiken!

  groetjes,

  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke moestuin! En je plantjes binnen gaan ook goed zeg!!
  Fijne dag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi, creatief met douchedeuren! Goed bedacht hoor! En wat een heerlijke moestuin zal dat worden; net wat voor jou :o)
  Ben benieuwd hoe alles daar gaat groeien en bloeien! Liefs van Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh leuk zeg! Dat wordt straks genieten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Na veel werk een mooi begin! Veel succes met het groeien en bloeien!

  BeantwoordenVerwijderen