vrijdag 24 mei 2013

zevenblad snack

Ik werd ge├»nspireerd door de gulle aarde om in in plaats van te mopperen op onkruid er iets van te maken. Trouwens een heel erg leuk blog om te lezen!

Ik ging aan de slag met een snack van zevenblad:

Er staat er genoeg van hier in de tuin....ik las op het blog van de gulle aarde dat je de wortel uitput wanneer je de bladeren eraf plukt, goede reden dus om hier mee aan de slag te gaan! Even knippen en voor ik het wist had ik een vergiet vol!                                                                   


 Het originele recept had ik als inspiratie maar ik gebruikte andere ingredi├źnten. Eerst heb ik een ui met een beetje knoflook aangebakken. Toen het zevenblad erbij. Het slinkt enorm! Even af laten koelen en toen feta erdoor gebrokkeld. En ingepakt in bladerdeeg.

En hier zijn ze dan, snacks van zevenblad. De smaak is een beetje kruidig kan niet precies aangeven of het ergens op lijkt. Ze smaken in ieder geval prima!

Fijne dag

Groetjes titi

5 opmerkingen:

 1. Dat ziet er heerlijk uit! Ik heb nog wel een aantal m2 voor je hhahaha, hier staat er namelijk ook genoeg en moeilijk tot niet uit te roeien :( Konijn lust het wel graag maar ook weer niet te veel ;) Fijne dag! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. lief van je janny maar ik kan voorlopig wel vooruit hier....Je kan er ook nog pesto van maken had ik ergens gelezen dus dat zal ik ook nog wel eens uitproberen!

   Verwijderen
 2. Dat ruimt "lekker" op!
  Het ziet er goed uit zeg... Mmmmm...
  Eet smakelijk verder, liefs van Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vroeger (voor mijn tijd) was het een lekkernij, het schijnt dat de romeinen het aten en daarom is het zo royaal aanwezig, maar dat afknippen, vind ik wel een goeie, de snack en de pesto ga ik uitproberen!
  Helemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen