vrijdag 9 oktober 2015

Nieuw project CAL 2014


Samen met mijn buurvrouwen zijn we een nieuw haakproject begonnen, de mooie CAL 2014. Elke week een stukje haken met "Kaffee und Kuche". Hier het begin van mijn deken:


Vrolijke kleuren gehaakt met acryl. En ik ga er twee tegelijk haken voor 2 een persoons-bedden. Hopelijk heb ik hiervoor genoeg wol maar dat gaan we vanzelf merken!

En nu nog even wat opbiechten ik heb namelijk mijn CAL 2015 nog niet af....toen de CAL eigenlijk klaar was heb ik besloten om hem nog wat groter te haken. Best een uitdaging aangezien ik de deken haak met garen wat ik nog in huis had en dus niet zomaar even garen bij kan gaan halen. En de toeren worden natuurlijk alsmaar groter en gebruiken steeds meer garen....
Maar er word nog aan gewerkt en wanneer hij klaar is volgt er natuurlijk een foto van!

Fijne dag allemaal

Groetjes Titi

5 opmerkingen:

 1. Mooi tot nu toe, heerlijke kleuren om mee te werken !
  Zo leuk dat je met je Duitse buurvrouwen een haakclubje hebt, gezellig voor je!
  Liefs, Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig, zo samen haken en dat is terug te zien in de deken :-)
  Het wordt een echt gezellige, vrolijke deken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Jullie maken de Cal nog veel gezelliger door bij elkaar te komen en samen te haken. Mooie kleurtjes gebruik je! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja samen haken is inderdaad erg gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo schiet het lekker op als je samen haakt, het is toch leuk om aan een paar projecten tegelijkertijd te werken. Daar is niets mis mee. Deze kleurencombinatie is echt mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen