zondag 31 januari 2016

Pannenlappen in lentekleuren

Afgelopen week hebben we heerlijk zonnig weer gehad. Ik kreeg er lentekriebels van! Bloembollen fleuren de huiskamer weer op en ben al weer aan het nadenken over het komende moestuin seizoen, maar daar over een andere keer meer. Van de pannenlappen die ik haakte in vrolijke frisse kleuren kreeg ik ook een beetje een lentegevoel.

De patroontjes van de voor en achterkant komen uit het boek van de foto. Ik maakte ze wel iets groter dan het originele patroon. Het boek is trouwens een echte aanrader ik heb er al heel wat uit gehaakt.

Nu is het weer hier weer iets minder maar we gaan de goede kant op!

Fijne dag nog 

Groetjes Titi

8 opmerkingen:

 1. Je pannenlappen zien er gezellig uit! Een mooi moment om je vertellen dat mijn pannenlappen die ik eens bij jou gewonnen heb, hier prima functioneren en er nog heel goed uitzien :-)
  Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fleurige pannenlappen. Wel leuk denk ik die voorpret voor de moestuin, vorig jaar vond ik je blogberichten over de moestuin erg leuk. Alvast een fijne week :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lees ik in blogland veel over lentegevoel, gek eigenlijk. Het is nog maar 31 januari. We kunnen nog wel een elfstedetocht krijgen! (Ik doe er zelf ook aan mee hoor! ;-)) XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt esther maar bij de temperatuur van afgelopen week en het fijne zonnetje krijg je dat wel....

   Verwijderen
 4. Wat een leukerds! Altijd zo fijn als je je haakwerk goed kan gebruiken hè? Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke pannenlappen! Ik heb ook al heel wat uit dat boekje gehaakt en gebreid!

  BeantwoordenVerwijderen