zaterdag 12 maart 2016

Give away van zaadjes!

D. M. Ferry & Co’s. seeds ([1895-1917])Tijd om te delen! Vorig jaar ben ik begonnen met het zelf oogsten van zaadjes. Heel leuk om te doen. Maar je hebt natuurlijk snel teveel... Ik ben al lekker begonnen met zaaien en bedacht me dat het leuk is wat zaad te delen, vandaar deze give away.

Het gaat om 2 pakketjes zaadjes uit eigen oogst, 1 met alleen bloemen (stokrozen, goudsbloemen, akkelei, afrikaan en juffertje in het groen) en 1 met groenten/kruiden en eetbare bloemen (partytomaat, komkommer, goudsbloemen, platte peterselie en dille).

Hier even een voorproefje waar ik de zaadjes van geoogst heb
prachtige goudsbloemen
pepers, 2 planten had ik met een prima oogst goed voor een aantal potten sambal waar we nu nog met smaak van eten
Partytomaten,een klein blijvende soort die super veel tomaten draagt en ook best land door draagt. Vorig jaar hadden we 1 juni al onze eerst rijpe tomaat van deze plant.

Interesse in wat zaadjes? Leuk, laat dan een reactie achter(geef ook even aan of je voor de groente of de bloemen gaat of voor allebei. Volgende week maar ik bekend naar wie de zaadjes gaan!

Fijn weekend,

Groetjes Titi

7 opmerkingen:

 1. Hoi, wat leuk!
  Ik zou zeggen; ik ga voor de bloemetjes, maar ik heb zelf al veel zaad van goudsbloemetjes genomen. De pepers en tomaatjes kan ik helaas niet zetten, want ik heb geen serre of afdakje. Dus ik hoef niks te winnen, ik wou gewoon zeggen dat ik het een originele give away vind!
  Fijn weekend,
  Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi sigrid, ik heb mijn bericht even aangepast het gaat niet alleen om goudsbloemen hoor. En de partytomaatjes had ik vorig jaar in een pot ook buiten de kas. Voor pepers moet je wel echt een warm plekje hebben. Bedankt en jij ook een fijn weekend natuurlijk!

   Verwijderen
 2. leuk idee maar ook ik hoef niets van zaadjes te winnen manlief plant alles zo vol dat er geen ruimte meer overblijft, veel plezier met deze give away en fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan je ruimte maar 1 keer gebruiken he! Dank je wel en fijn weekend! Groetjes martine

   Verwijderen
 3. Ik doe graag mee en heb geen voorkeur :)
  Leuk idee trouwens :)
  Nog een fijn weekend en veel lieve groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe heel graag mee en ga voor de bloemenzaadjes. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O, wat een leuk idee! Ik vind het pakketje met groente/kruidenzaden heel interessant, dus daar maak ik graag kans op :-)

  BeantwoordenVerwijderen